Početna strana

Swimming pool closure

Swimming pool closure

Dear Guests,

The beach and the outdoor adventure pool with slides are re-open on 1st of may.

Opening hours from 8 am to 20 pm.

 

We hereby inform you that the outdoor swimming pools will re-open on 29 March 2024.

Opening hours from 7 am to 21 pm.


We are looking forward to welcoming you!

Annual maintencance

Annual maintencance

Dear Guests,

We hereby inform you about the mandatory maintenance periods of Aquapolis, during which days the mentioned sections will be closed.

 

ADVENTURE POOLS WITH SLIDES, MEDICINAL POOLS, FAMILY WELLNESS OF AQUAPOLIS:

18-22 March 2024

Planned re-opening: 22 March 2024 (Friday), 2 PM

23-27 September 2024

Planned re-opening: 27 September 2024 (Friday), 2 PM

During these periods Forrás Spa (25 m long swimming pool, adventure and effervescent pool, Finnish sauna, infra sauna, steam cabin, salt cabin, tepidarium, aroma room, outdoor log sauna) welcomes you every day between 7 AM – 9 PM.

 

FORRÁS SPA

10-19 June 2024

Planned re-opening: 20 June 2024 (Thursday), 7 AM

During this period the thermal pools, the adventure pools with slides and the family wellness of Napfényfürdő Aquapolis work according to the regular opening hours.

 

Thank you for your patience and for your understanding!

DIREKTNA VEZA SA HOTELOM FORRAS

DIREKTNA VEZA SA HOTELOM FORRAS

Svim gostima Hunguest Hotela Forrás Superior je u cenu sobe uračunat

- neograničen broj ulaza u Napfényfürdő Aquapolis Szeged tokom boravka u hotelu

- kao i 3 sata u ekskluzivnom Tihom Wellness-u svaki dan.

Hotel i Aquapolis su povezani zatvorenim hodnikom.

 

Za više iformacja kliknite ovde!

 

UŽIVANJE. AVANTURA. ODMARANJE.

Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, svega 15 minuta vožnje auto-putem. Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa svaki uzrast će naći odgovarajući vid odmora i uživanja.

 


 

Najatraktivniji delovi novog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272m, na čije tornjeve se može popeti liftom na 30 metara visine. Na prostoru zatvorenih bazena za uživanje postavljeno  je još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame na uređenom prostoru od 70 m2, majke mogu bezbrižno nahraniti i uspavati svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i igraonica.

 

U okviru kupališta izgradili smo izuzetno tihu relaksacionu zonu, takozvani tihi wellness. Odmoru u izuzetno mirnom okruženju doprinosi i to što navedene usluge mogu koristiti isključivo lica iznad 16 godina starosti. Sadržaj tihog wellness dela: bazeni za uživanje, džakuzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske parne kabine, sona kabina, aroma kabine i sauna-brvnara u spoljašnjem delu tihog wellness dela.

 


U novom krilu za lečenje lekari specijalisti čekaju goste koji su došli na reumatološke, fizioterapeutske i rehabilitacijske preglede. U okviru objekta u 14 dvokretnih soba obezbeđujemo kompleksnu negu -dnevnu bolnicu- gde gosti u kulturnom okruženju mogu da se odmaraju i leče. Na dva nivoa zgrade za lečenje postoje sobe za pojedinačno vežbanje, za fizioterapiju, podvodni tretman sa vodenim mlazom, kupka sa ugljen-dioksidom, kade sa lekovitom vodom, prostori za tretman sa lekovitim blatom, grupno podvodno vežbanje, prostori za masažu i sale za vežbanje.

 


Preko leta goste čeka lepa okolina sa uređenim parkom u najpopularnijem kupalištu u Segedinu. U okviru spoljašnjeg dela  kupališnog kompleksa nalaze se bazeni za obuku, plivalište, bazeni za uživanje i bazeni za brčkanje male dece. U periodu od maja do septembra goste očekuje bogat program i razne priredbe.

 


 

POSETITE NAS!


SRDAČNO  OČEKUJE VAS I VAŠU PORODICU AQUAPOLIS SEGEDIN OKUPAN U SUNCU.

 

GPS KOORDINATE AQUAPOLISA: 46.2508925602, 20.1597201082


Adresa: Torontál tér 1, 6726 Szeged