back to home

Registracija za sezonsku kartu

- Molimo Vas izaberite sezonsku kartu koju želite da kupite (kad izaberete i kliknete na željeni tip sezonske karte možete da vidite detaljnije informacije). Uz registraciju možete da kupite jednu seznsku kartu (i jednu dodatu dečiju sezonsku kartu, detalje možete naći u opisu sezonskih karata).
- Upišite lične podatke (vašim podacima treća osoba nema pristup), morate prihvatiti i pravnu izjavu vezanu za sezonske karte
- Nakon registracije možete u Kupalištu platiti i preuzeti sezonsku kartu. ( Nemojte zaboraviti kauciju od 2000 HUF, koju vam vraćamo nakon isteka sezonske karte)

Hvala na poverenju, nadamo se da će Vam se dopasti naše povoljne sezonske karte!

Odrasla osoba Đačka
determination in progress determination in progress
Tip zahtevane sezonske karte: -

Vaši podaci


Izjavljujem da sam upoznat/ upoznata sa uslovima sistema sezonskih karata Ligetfürdő Kft.-a (Napfényfürdő Aquapolis Szeged), i iste prihvatam.

Slažem se da Ligetfürdő Kft. moje podatke koje sam dao/ dala tokom registracije ili za vreme učešća, koristi u svrhe funkcionisanja sistema sezonskih karata.

Takođe se slažem i sa time da Ligetfürdő Kft. mooje podatke koristi u marketinške svrhe sve dok ima pravo na korišćenje istih. Izjavljujem da na osnovu ove izjave Ligetfürdő Kft. posebno ali ne isključivo ima pravo da putem pošte ili u obliku druge pošiljke šalje svoje ponude i obaveštenja.

Primam k znanju da Ligetfürdő Kft. moje lične podatke trećoj osobi nema pravo da prenese, međutim ovo ne isključuje mogućnost da Ligetfürdő Kft. angažuje nekoga za obradu podataka.

Sa potpisom odobravam upotrebu mojih podataka na gore naveden način.

* Obavezno popuniti ova polja!